Dit is KartonnenWinkel.nl

Zodra je het woord 'karton' leest, denk je waarschijnlijk aan de verpakking waarin je online aankoop bezorgd wordt, knutselwerken tijdens feestdagen of een handige verzameldoos. Bij ons, als enthousiastelingen achter de website KartonnenWinkel.nl, ontstaan er hele andere gedachtenspinsels: een grote liefde die geen tijd of aandacht vraagt, een onderhoudsvriendelijk huisdier, hippe meubels of een boeketje bloemen dat nooit uitdroogt! Op KartonnenWinkel.nl delen wij onze creativiteit en passie op het gebied van karton.

Pijlers
De basis van KartonnenWinkel.nl is niet ingewikkeld. Als onderdeel van de Holbox Groep is KartonnenWinkel.nl gepokt en gemazeld met creativiteit en passie voor alles wat met karton te maken heeft. Voeg daar een flinke portie kennis en ervaring aan toe en je hebt de pijlers van onze webshop.

Holbox
Holbox is de moederonderneming van KartonnenWinkel.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van kartonnen displays. Een grote speler in de branche en al meer dan 40 jaar een begrip.
Displays nodig in een hoge oplage en benieuwd wat Holbox voor jou kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website.

Circulaire economie
Goed zijn voor het milieu is ook één van onze belangrijkste aandachtspunten. Daarom worden op aanvraag onze producten geproduceerd met FSC® en PEFC gecertificeerde materialen. Restmateriaal geven wij een tweede leven in de vorm van creative waste door er nieuwe producten van te maken.

Met creatieve groet team KartonnenWinkel.nl
About usKartonnenWinkel.nl- Onderdeel van de Holbox Groep
Loperweg 8 6101AE Echt | Limburg, Nederland
0800-1702 | team@kartonnenwinkel.nl
KvK Roermond | 13033889 | BTW NL804201110B01
FSC logo PEFC logo