Samenwerken met ons

Deel jij onze passie voor natuur en milieu?

Zet je in voor nog meer innovatie rondom recycling!

There is no such thing as away! When you throw something away is goes SOMEWHERE!

De missie en visie van kartonnenwinkel.nl

Wij streven er naar om Nederland te voorzien van de juiste en laatste informatie omtrent recycling en bijdragen aan een meer duurzame samenleving! Dit doen we door zelf nieuwsartikelen online te plaatsen die hierover gaan en door de bijdragen van gastbloggers. Hiermee trachten we een zo volledig mogelijke platform te bieden voor iedereen die zich in dit onderwerp zich interesseert.

Ben jij iemand die zich ook bekommerd om het milieu en onze prachtige natuur? En wil je je bij ons voegen met eerlijke een duurzame informatie over recycling en het verbeteren van inpakmateriaal, verpakkingsmateriaal en verzendmateriaal? Stuur ons een bericht.

Samenwerken kan op verschillende manieren

Gastartikel of gesponsord artikel plaatsen

Ben je een pesoon of bedrijf die relevante informatie heeft over recycling, materiaal en of het milieu? Dan is het mogelijk om een artikel te plaatsen op kartonnenwinkel.nl. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

Plaats een banner op onze homepage!

Wij zijn allemaal enthousiastelingen die zich inzetten voor het milieu. Dit doen we op vrijwillige basis zonder dat we daar voor betaald krijgen. Elke vorm van inkomsten is welkom om dit platform levend(ig) te houden. Plaats een advertentie tegen een vaste lage prijs per jaar. Neem contact met ons op als je interesse hebt. Bedankt!

Tijd voor een contactmoment?