Eigen creatie

Eigen creatie

Ben je benieuwd hoe onze producten geproduceerd worden? Bekijk dan onderstaand filmpje, hierin hebben we kort in beeld gebracht hoe onze producten geproduceerd worden.

Custom-made
Heb je onze webshop helemaal doorgespit en denk je, “hé, dat product dat ik zoek staat er niet tussen”? Geen probleem hoor, stuur ons een mailtje of chat met één van onze medewerkers en laat ons weten wat jij graag zou willen. In overleg maken we een passend voorstel en produceren we jouw op maat gemaakt product. Bekijk ons fotoalbum om inspiratie op te doen voor jouw eigen kartonnen creatie. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk, van kleine folderbakjes, toonbankdisplays en fotolijsten tot grote vloerdisplays, levensgrote kartonnen figuren en meubels. Ook voor vragen en advies kun je natuurlijk bij KartonnenWinkel.nl terecht. We zijn gepassioneerd door creativiteit en door de jarenlange ervaring met karton als coremateriaal, weten we precies wat allemaal wel en niet mogelijk is en kunnen we je daar ook een gedegen advies in geven.

Milieuvriendelijk
Al onze producten, ook die op maat gemaakt worden, worden gemaakt uit FSC en PEFC gecertificeerde materialen. Hebben we restmateriaal over, dan worden daar ook nog een leuke producten van gemaakt. Én, van enkele van deze producten gaat een gedeelte van de opbrengst naar de ShelterBox actie.

Vraag een offerte op
Levensgroot Kartonnen Figuur Kartonnen huis van honingraatkarton Kartonnen lamp Toonbankdisplay